Thaise vrouwen ontmoeten en daten

Thaise datingsites

Het internet is een zeer waardevolle bron, en zoals ik heb herhaald in mijn blogberichten, het ontmoeten van Thaise vrouwen met behulp van dating sites is veruit de beste manier om te gaan. Het gebruik van Thaise datingsites is gemakkelijk, minder stressvol en duidelijk minder ongemakkelijk. Genoeg lokale Bangkok meisjes op daar.

Ik heb aanbevolen een paar Thaise dating sites op mijn site, en gegaan in een aantal details over wat je kunt krijgen van hen met betrekking tot het ontmoeten van women.the beste is Thaise Cupido waar u kunt normale Thaise vrouwen komen rechtstreeks naar uw hotel of appartement voor gratis! Thai Friendly is ook goed, maar ik vind Cupido leuker omdat het meer meisjes heeft.

Winkelcentra voor de Thaise vrouwen

Wanneer heeft Thailand zoveel winkelcentra gekregen? Ik herinner me de eerste keer dat ik in Thailand was in 2012, elke keer dat ik verdwaalde vond ik een nieuw winkelcentrum. Ik kan echter niet klagen, ze hebben altijd airco’s en hebben veel sexy Thaise meiden binnen.

Dus ja, de winkelcentra zijn een geweldige plek als u Thaise meisjes wilt ontmoeten, als u winkelcentra bezoekt zoals Central world of MBK in Bangkok. Hun is een grote kans dat de Thaise meisjes Tinglish spreken als je de toeristische winkelcentra bezoekt. Vergelijk dit met plaatsen zoals Union mall, waar u de basis Thaise taal zult moeten begrijpen om te kunnen overleven.

 

Thaise nachtclubs

Het is heet van de persen!! Je kunt vrouwen ontmoeten in nachtclubs, wie had dat gedacht? Net halverwege mijn goed doordachte lijst en je kunt beginnen met het zien van zijn niet raketwetenschap om te scoop uit plaatsen om Thaise vrouwen te ontmoeten nu. Neem bijvoorbeeld de Bangkok nachtleven scene, het is bezaaid met tal van bars en clubs vol met Thaise meisjes, de reden is omdat vrouwen krijgen in gratis in de meeste plaatsen.

Vergeet niet om je scherp te kleden, want sommige bars en clubs staan je niet toe om binnen te komen als je teenslippers of een singlet draagt.

Meisjes zijn veel vriendelijker in Bangkok dan de vrouwen in Macau.

Nachtmarkten

Thaise mensen houden van hun eten en zullen dagelijks uit eten gaan. Net als de lokale bevolking in Engeland, is het bezoeken van een nachtmarkt in Thailand hetzelfde voor Thais. Het is een geweldige plek om vrienden te maken met de lokale en staren en elke Thaise vrouwen die loopt langs je tafel als je neuzen naar beneden op een vette pad Thai.

Thaise vrouwen, 7 plaatsen om Sexy Thaise vrouwen te ontmoeten in Thailand

Vroeger bezocht ik de nachtmarkt in On-nut (niet hierboven) waar ik veel Thais straatvoedsel met MSG en twijfelachtige olie at. Op een keer was ik aan het eten en een serveerster gaf me een nummer op wat oud papier en wees naar een Thaise vrouw aan de andere kant van de markt, zei dat het van haar was. Ik kwam er later achter dat het nummer eigenlijk van een ladyboy was dankzij mijn vrienden scherp oog, maar hey het is zo makkelijk als dat!
5. 5. Toeristische plaatsen voor Thaise vrouwen

Nu heb ik het niet over de drijvende markten (kotsen) of naar het grote paleis gaan. Maar eerder plaatsen waar Thais op vakantie gaan binnen Thailand. Plaatsen zoals Hua Hin of Khao Sok die een van de grootste nationale parken van Thailand is.

Dit soort plaatsen voelen voor mij meer echt aan dan de ingeblikte ervaring die we als farangs krijgen in de drukke steden zoals Bangkok of Phuket. Sommige van deze plaatsen kunnen een warm bed zijn voor het ontmoeten en het maken van vrienden met Thaise vrouwen en de lokale bevolking in het algemeen. Ik hoop dat deze post je wat wijsheid heeft gegeven over waar je leuke Thaise vrouwen kunt ontmoeten.
6. Maak Thaise vrienden

Een geweldige manier om vrouwen te ontmoeten is om Thaise vrienden te maken die jongens zijn. Ik vind dit vrij moeilijk omdat de meeste van mijn sociale kringen farangs zijn en ik spreek heel weinig Thais. Het hebben van Thaise vrienden die zijn jongens biedt u meer sociale proofing en stelt u in staat om te netwerken in gebieden die je anders misschien niet in staat zijn geweest om.

Hoe maak je Thaise kerel vrienden? Nou gaan op websites zoals Meetup zijn een geweldige manier om betrokken te raken bij groepsuitjes en dingen. Ik heb geen Thaise vrienden omdat ik te lui ben om ze te maken, maar als je je wilt openstellen voor een nieuwe klasse van vrouwen, is het een goede schreeuw.
7. Festivals

Dit geldt meer voor Bangkok dan voor de andere grote steden in Thailand. Het lijkt erop dat er om de week een soort van festival of evenement plaatsvindt in een winkelcentrum of park waar enorme hoeveelheden sexy Thaise vrouwen allemaal samenkomen om ervan te genieten. Zelfs de Bangkok Farmers’ Market heeft een mooie mix van meisjes en westerse farang meisjes die elke week aanwezig zijn. Het is een leuk evenement waar iedereen zich ontspant, een goede tijd heeft en vriendelijk is.

Doe mee met een van de verschillende Bangkok Facebook Groepen en je zult zien dat er dagelijks evenementen worden gepost, van zwembadfeesten tot muziekfestivals vol met hete meiden.

Verschillende soorten Thaise vrouwen

Nu je weet waar je ze moet ontmoeten, moet je ook de verschillende soorten vrouwen die in Thailand wonen kennen. Hier zijn de belangrijkste 4 categorieën.

Ga je naar Hong Kong? Lees mijn rosse buurt gids voor Hong Kong en de beste massage sauna’s in Macau.
1. 2. Regelmatig werkende Thaise meid

Dit zal het type vrouw zijn dat je het grootste deel van de tijd zult ontmoeten. Ze is een meisje dat een gewone baan heeft, meestal te veel werkt en niet genoeg verdient. Haar Engels kan van goed tot middelmatig zijn en ze is een behoorlijk fatsoenlijk meisje.

U vindt dit soort vrouwen overal, meestal op dating sites.

Hi-so meisjes

Hi-zo Thaise vrouwen zijn een beetje moeilijker te vinden. Ze hebben de neiging om terughoudend te zijn in het ontmoeten van westerse jongens, omdat ze erg rijk zijn en we bieden ze niets van waarde. Een hi zo is een vrouw uit een belangrijke familie die geld heeft.

Ze zullen niet hangen rond de reguliere bars en clubs zoals RCA of Levels, maar ga naar meer klassevolle evenementen en modeshows. Sommigen hebben hun hoofd wel in de kont gestoken en denken dat ze de shit zijn, terwijl anderen meer ontspannen en down to earth zijn.

Thaise barmeiden

Thaise barmeisjes (Thaise hoeren) zijn meisjes die je veel zult tegenkomen als je veel uitgaat. Ze zijn meestal te vinden in verschillende nachtclubs in het louche nachtleven van Bangkok, en in Soi Cowboy en Nana Plaza. Ze kunnen leuk zijn om in de buurt te zijn, maar sommige zijn onstabiel en je zult een grote portemonnee nodig hebben om ze vast te houden.

Partygirls

Partij Thaise vrouwen zijn ook bekend als ‘goudzoekers’, terwijl ze niet recht omhoog vragen om geld, zullen ze willen worden gewonnen en gegeten als een mooie vrouw. Ze zijn meestal gemakkelijk te herkennen, ze betalen nooit voor iets en vertellen je wat je moet kopen of suggereren zelfs uitbundige vakanties om door te gaan (door jou betaald natuurlijk).

Grootste steden in Thailandom de beste vrouwen te vinden

Thailand is eigenlijk een groot land voor u om een Thaise vrouw die zou passen bij uw smaak en voorkeur te vinden, maar als je gewoon op zoek naar hen in de juiste plaats, kunt u zeker vinden. Thais zijn inderdaad een groot soort mensen en als u uw land zou bezoeken, zou u zeker in-liefde zijn met alles wat er in zit en dat is inclusief hun dames.

Bangkok – ik weet dat Bangkok een bekende stad in Bangkok is voor hoeren en feestvierders, maar als je je gewoon concentreert op de andere kant van de stad, hebben ze ook een heleboel fatsoenlijke Thaise vrouwen waar je uit kunt kiezen. Als Bangkok toeristische vraag, zijn er al een heleboel inrichtingen in het gebied dus, Thais zijn nu in het vinden van een baan in deze stad en deze dames zijn de een moet worden gericht over en niet die in de bars en clubs.

Chiang Mai – naast een unieke cultuurstad binnen Bangkok, staat deze prachtige stad in Thailand ook bekend om het hebben van welgestelde families en fatsoenlijke Thaise vrouwen, wat u een kans geeft om het juiste meisje voor u te vinden. Als u in staat was om een rijke familie uit Bangkok te ontmoeten, is het merkbaar dat ze Chiang Mia kiezen voor hun 2e huis en deze stad biedt ook minder kosten van levensonderhoud in vergelijking met Bangkok.

Als u de perfecte timing vindt om naar Chiang Mai te gaan voor de vrouwenjacht, wilt u misschien profiteren van hun ‘Chiang Mai Flower Festival’ waar veel Thaise vrouwen op straat het festival vieren en het zou een geweldige kans voor u zijn om het perfecte meisje voor u te vinden.

Phuket – als u op zoek bent naar Thaise vrouwen die veel Engels spreken, kunt u gaan en Phuket te bezoeken voor de stad biedt grote vrouwen en je kunt eigenlijk zien hoe universiteiten in Thailand gooit stagiaires in Phuket vanwege hun goede communicatieve vaardigheden.

Phuket kan een kleine stad in Thailand zijn, maar u kunt nog steeds veel Thaise vrouwen vinden die de voorkeur geven om te werken en te zoeken naar een baan in de stad vanwege het aantal prestigieuze en hoge klasse hotels en resorts verspreid over de hele plaats. De stad heeft ook hun eigen festivals waar u Thaise vrouwen kunt vinden die over de wegen van Phuket slenteren.

Gerelateerd lezen: leer waar je de beste clubs in Hua Hin kunt vinden en wat je moet weten over Isaan meisjes.

Er zijn eigenlijk een heleboel plaatsen in Thailand waar je mooie, geweldige vrouwen kunt vinden en toch een fatsoenlijke. U kunt ook proberen de steden Pattaya en Udon Thani die ook veel Thaise vrouwen voor u om uit te kiezen.
6 Tips die u moet weten wanneer u een vrouw uit Thailand dateert

Het onderstaande is geschreven als commentaar op dit artikel en ik heb het hier net toegevoegd:

Wees een Gentleman – Ik denk dat niet alleen de 1 houdt van een gentleman en als dames, het is een grote factor voor hen als de man is een aangename. Ook al heeft Thailand een slechte reputatie als prostituee in het hele land, 1 geeft nog steeds een groot belang als het gaat om hun waarden en traditionele rollen.

Wees realistisch – als je eenmaal op een date gaat met een Thaise vrouw, wees dan realistisch en eerlijk. Als Thais volgen hun cultuur en tradities is het typisch voor hen dat als je eenmaal naar Thailand om een van hun dames te ontmoeten, dan moet je haar familie te ontmoeten achteraf ook en als je niet op zoek naar voren en klaar voor deze, dus je misschien niet klaar om een Thaise vrouw nog te daten.

Vermijd Onbedoelde Belediging – als je naar een ander land gaat is het aan te raden als je eerst een beetje onderzoek naar de cultuur en de regels van dat land hebt. Er zijn al veel gevallen waarin een persoon in staat was om anderen te beledigen zonder dat ze weten dat ze het al doen en dat is vanwege de cultuurverschillen. Wanneer u een persoon met andere overtuigingen dateert, kunt u beter weten hoe het met hen gaat om conflicten en onbedoelde beledigingen te voorkomen.

Gerelateerd lezen: leer waar je kunt feesten in Koh Chaing en waar je gelukkige massages kunt vinden in Chaing Mai.

Maak een inspanning – 1 zijn eigenlijk gewetensvol met de algemene fysieke verschijning van de persoon die ze zijn dating en verwijzen naar een man die is een goed verzorgd en schoon als het gaat om hun data. Nou, wie doet dat niet, toch? Naast het feit dat ze netjes en schoon zijn, zou een milde aftershave en eau de cologne ook goed zijn. Als je eenmaal op een date gaat, is voorbereid zijn inderdaad een van de sleutels voor een goede eerste indruk.

Speel het glad – als je toevallig een Thaise vrouw dateren, je zeker is een mooie voor Thais zijn inderdaad grote mensen binnen en buiten, maar we moeten ook niet vergeten dat als we dateren, we hebben allemaal onze beperkingen dus, moeten we soepel te spelen en zo veel mogelijk, te voorkomen dat te agressief. Thais hebben veel waarden en dat houdt ook in dat we terughoudend en conservatief moeten zijn.

Maak afspraken – wanneer je naar een date gaat met een Thaise vrouw, is het een belangrijke factor dat je de juiste tijd en plaats voor je date kiest. Een typisch Thaise vrouw zou verwijzen een restaurant of een formele plaats voor een datum en niet die bar of clubs die zou hen het gevoel goedkoop en ondergewaardeerd. Ik denk dat een beetje moeite op het vinden van de juiste plaats voor uw date zou je niet zo veel kosten.

Als een groot aantal van 1 worden gebruikt voor prostitutie en dergelijke, zijn ze nu met een slechte reputatie voor buitenlanders dus, het is een beetje moeilijk om vertrouwen te geven op hen, maar we moeten ook in gedachten houden dat we niet hoeven te veralgemenen Thaise vrouw. Net als bij andere dames uit andere landen over de hele wereld kunnen we ook hier in Thailand een fatsoenlijke vrouw vinden; je moet gewoon naar de juiste plek gaan en geduld hebben.

Wil je gratis in Thailand neuken? Denk dan ff na.

Thaise vrouwen, 7 plaatsen om Sexy Thaise vrouwen in Thailand te ontmoetenEen ander type feestbeest is een die eigenlijk houdt van feesten. Deze Thaise meisjes gaan 3-4 keer per week uit, worden dronken en weten waarschijnlijk veel jongens. Terwijl dit soort vrouwen is geweldig voor een korte gooi, ze is niet vriendin materiaal.